Befaring av lekkasjer

La oss fikse skaden for deg!

Det er ikke til å underslå at skader vil oppstå. Særlig vannskader kan skje av ulike grunner, og må tas på største alvor. En lekkasje kan ha oppstått lenge før du selv ser noe som helst av skader på underlag og vegger, noe som kan føre til både soppdannelse og annen ødeleggelse i boligen din.

Vannskader må alltid tas på største alvor, og jo før de oppdages jo bedre. Slike skader kan i ytterste konsekvens føre til helseproblemer for deg og din familie, om det for eksempel sprer seg soppsporer i innemiljøet. Det er viktig å oppdage vannlekkasjer så raskt som mulig.

Når skaden alt har oppstått er det viktig å få erfarne fagfolk til å se på skaden, og for å finne ut hva slags utbedringer som trengs. Ta kontakt med Axor VVS når uhellet er ute, så kommer vi og ser på saken.

Bilde av rørleggertang i arbeid - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 980 30 005

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle