om oss

AXOR VVS - Din lokale rørlegger

Axor VVS er en rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter, hovedsakelig i Sande, Drammen, Lier, Asker, Bærum og omegn.

Vi påtar oss det meste av oppdrag innen nybygg, rehabilitering og service, og utfører arbeid innen sanitær, varme og kjøling og service.

AXOR VVS er selvfølgelig en Sentral Godkjent rørleggerbedrift.

Vår oppgave er å levere et kvalitetsmessig, godt utført arbeid til deg som kunde. Med fokus på høy kompetanse og bruk av kvalifiserte samarbeidspartnere, samt kjente leverandører, er du trygg på at vi gjør en god jobb.

Vår erfaring er din trygghet.

Bilde av vann som skvulper - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 980 30 005

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.