Varme og energi

Vannbåren gulvvarme

Et godt inneklima er alfa og omega for alle mennesker. Axor VVS tilbyr installasjon av en rekke energieffektive, økonomiske og miljøvennlige klimaløsninger.

Vi utfører en rekke energieffektive, økonomiske og miljøvennlige tiltak for din bolig. Blant annet har vi lang og bred erfaring med installering av en rekke varmepumper, og i tillegg tilbyr vi løsninger innen luft til vann, bergvarme og styringssystemer.

Vår jobb er å finne den løsningen som passer best for deg som kunde.

Behagelig temperatur i gulvet året rundt

Vannbåren gulvvarme går ut på at oppvarmet vann sirkulerer i rør som ligger i gulvet. Dette gir komfortabel gulvtemperatur hele døgnet.

Gulvvarmerørene støpes ned i gulvet, eller legges i spesielle sporede gulvplater. 

Temperaturen kontrolleres med termostater eller via et sentralvarmesystem. Med vannbåren gulvvarme kan du få god og behagelig temperatur i alle dine rom fra kun én varmekilde!

Nettopp på grunn av dette fungere vannbåren gulvvarme perfekt i samkjøring med en bergvarmepumpe, eller luft-vann-varmepumpe. Dette er noe vi også installerer for deg.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om vannbåren gulvvarme, eller om du har spørsmål på dette området.

Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 400 88 883

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle