Montere varmtvannsbereder

La oss montere din varmtvannsbereder!

Axor VVS har lang erfaring med å skifte ut og montere varmvannsberedere. Som spesialister på bad og våtrom garanterer vi et godt resultat.

Det er vanskelig anslå en varmtvannsbereders levetid, men fagfolk anbefaler å bytte bereder når den har nådd 20 år. Vi anbefaler dette fordi jo eldre en bereder er, jo større er sjansen for at noe kan gå galt med den. Dette anbefales også av Forskningsinstituttet SINTEF Byggforsk. Du bør bytte varmtvannsbereder før den sørger for at du får større problemer enn bare en ødelagt bereder.

Man bør alltid montere en varmtvannsbereder loddrett på underlaget i et rom med sluk. Slik forhindrer man vannskader om berederen begynner å lekke. Sjekk gjerne jevnlig tilstanden til berederen. Spesielt om du oppdager drypping fra sikkerhetsventil.

Ta kontakt med en profesjonell våtromsspesialist som Axor VVS, om du skal bytte varmtvannsbereder, eller har en mistanke om at noe er feil med berederen din.

Bilde av varmtvannsbereder - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 400 88 883

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle