Varmepumpe

Varmepumpe gir deg lavere strømregning

Den mest energieffektive metoden å varme opp boligen din på er å investere i en varmepumpe. Varmepumpen sikrer deg en svalende innetemperatur når det er varmt ute sommerstid, samt et lunt og godt rede når nettene blir lange om vinteren. En varmepumpe er faktisk et fullverdig klimaanlegg!

Siden varmepumpen reduserer boligens strømkostnader, tjener du på å ha en. Det vil si at du ikke bare fysisk nyte av gode temperaturer, men også at bankkontoen din vil få en opptur. Med en levetid på opptil 15 år vil den betale seg ned selv, i form av lavere strømregninger.

Et fullvoksent klimaanlegg

Varmepumpen er altså ikke bare miljøvennlig og kostnadseffektiv. Den er et fullvoksent aircondition-anlegg. På den måten bidrar den til å skape et bedre inneklima, noe som er bra for både kropp og sjel.

Siden vi med vårt nordiske klima har så varierende temperaturer året rundt, er en varmepumpe en måte å ha det behagelig på absolutt hele året.

I Norge er de vanligste varmepumpene montert i norske hjem luft-til-luft-varmepumper. Disse gjør jobben for det meste av oppvarming av inneklima, men om du har en oljefyr du skal erstatte er det andre typer pumper du skal se etter. Skal du for eksempel bygge nytt hus, er det en bergvarmepumpe eller luft-vann-varmepumpe du bør gå for.

Bestill din varmepumpe fra oss

Axor VVS tilbyr miljøvennlige og kostnadseffektive luft-vann- og bergvarmepumper installert av fagfolk med riktig kompetanse.

Din leverandør av bergvarmepumper

Axor VVS fører bergvarmepumper fra leverandører som Nibe, Alpha Innotec Thermia, CTC Høiax og Boch. Disse varmepumpene henter energi fra berg, jord, sjø, eller grunnvann.

Med denne typen varmepumper får du hentet all energien du trenger fra bakken eller sjøen, og selv om vinteren skulle bli den kaldeste i manns minne, er du selv da sikret all energi boligen din trenger. Her snakker vi energi til alt du er avhengig av i hverdagen, som oppvarming av bolig, vann og til og med kjøling.

Bergvarmepumper er de mest energieffektive av samtlige varmepumper, og kan redusere energikostnadene i hjemmet ditt med opptil 80 prosent.

En ting å tenke på er at installasjonskostnaden for en bergvarmepumpe er høyere enn for eksempel en luft-vann-varmepumpe, da det må bores en energibrønn for akkurat denne typen pumpe.

Et alternativ for deg som ikke ønsker denne ekstrakostnaden kan derfor være en luft-vann-varmepumpe.

Luft-vann-varmepumpe

Til forskjell fra en bergvarmepumpe som henter lagret solenergi i grunnen, er ikke en luft-vann-varmepumpe avhengig av at du graver en dyp brønn for å hente opp energien du trenger. Kostnadene for denne typen pumpe er derfor lavere enn en bergvarmepumpe.

Der bergvarmepumper leverer stabil energi hele året, vil en luft-vann-varmepumpe ikke være like stabil under kaldere temperaturer.

Felles for begge disse løsningene er at de er fullgode erstattere for for eksempel en oljefyr.

Du kan ta kontakt med oss om det er noe du lurer på om varmepumper, og hvilken type som er best i akkurat ditt tilfelle. Vi hjelper deg fram til den løsningen som passer best for deg!

NB! Visste du at luft-vann- og bergvarmepumper er perfekt i kombinasjon med vannbåren gulvvarme? Vi installerer også denne løsningen for deg.

Les mer: Vannbåren gulvvarme, energieffektiv og behagelig oppvarming

Montering og service av varmepumpe

Om du har en varmepumpe som ikke fungerer som skal, kan vi utføre en fullstendig service på denne. Våre fagarbeidere er utdannet spesielt for slike oppdrag, og sørger for at din varmepumpe virker ordentlig igjen.

Bor du i Sande, Drammen eller Asker og Bærum, og trenger ny varmepumpe eller service på din gamle? Axor VVS fikser alt for deg!

En varmepumpe kan bare monteres av godkjente installatører. Vi hjelper deg med alt når du kjøper av oss.

Våre montører har lang og god erfaring med oppdrag som dette. De setter opp din varmepumpe og sørger for at den er riktig optimalisert for dine omgivelser.

Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 980 30 005

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle