montere kjøleskap

Vi monterer kjøleskap med isbitfunksjon!

Axor VVS hjelper deg med riktig montering av kjøleskap med isbitfunksjon.

Et kjøleskap med isbitfunksjon er en fantastisk oppfinnelse. Ikke bare kjøler det ned maten din, men du kan også på null komma niks fikse iskald drikke med isbiter! Så langt alt vel. Det finnes imidlertid en nedside som kan bli ganske dyrekjøpt.

Forsikringsbransjen har sett en stor økning i antall vannskader på norske kjøkken de siste årene, og det virker å ha en sammenheng med kjøleskap med vanntilførsel. Det vil si at et i utgangspunktet dyrt kjøleskap kan påføre deg store ekstrakostnader, om ulykken skulle være ute, og noe går galt.

Det er derfor viktig at kjøleskapet kobles til vannsystemet på korrekt måte. Det lønner seg å bruke en rørlegger for å montere alt riktig. Ta kontakt med Axor VVS, så kommer vi og fikser det for deg!

Bilde av kjøleskap med isbiter - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 400 88 883

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle