Montere vannstoppventil

Axor VVS monterer vannstoppventil for deg!

Det er ingen tvil om at vannskader kan koste deg dyrt, og ikke er det alle skader som dekkes av forsikringen din heller. Alle burde faktisk investere i vannstoppventil, for å redusere sjansen for dyre ekstrautgifter.

Vannstoppventilen sørger for at alle skjulte vannlekkasjer oppdages, og stenger vannet om den merker at noe er galt.

En FG-godkjent vannstoppventil må installeres av rørlegger, og Axor VVS har den ekspertisen som skal til for å gjøre dette. Ikke bare er det smart med tanke på vannskader, men har du en slik vannstoppventil installert kan du av noen forsikringsselskap få opp mot 25 prosent rabatt!

Snakk med Axor VVS om hvilken type vannstoppventil du burde velge til din bolig, så hjelper vi deg både med valget og monteringen!

Bilde av rørlegger i arbeid - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 400 88 883

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle