Montere toalett

Vi bytter toalett for deg!

Det er mange årsaker til å montere nytt toalett i boligen din. Det kan hende mekanikken er ødelagt, eller at toalettet har fått en skade på porselenet. Kanskje du skal modernisere badet? En annen god grunn til å bytte ut toalettet er faktisk vannforbruket.

Du kan spare mellom 60 og 80 prosent vannforbruk på å bytte ut et gammelt toalett med et nytt. Dette vannforbruket har også litt å si for lommeboka di, og gjør at du kan spare opptil et par tusen kroner i året i vannforbruk.

Skal du bytte toalett selv er det mange ting du må sette deg inn i, fra hvordan toalettet skal monteres, til hvor du skal gjøre av det gamle etterpå. Du må også ta hensyn til at du står ansvarlig overfor forsikringsselskapet ditt, om det skulle oppstå problemer under og etter monteringen av toalettet. Sett heller bort denne jobben til en profesjonell aktør som Axor VVS!

Om du bruker en godkjent våtromsbedrift som Axor VVS for å montere nytt toalett, tar vi oss av alt det praktiske rundt. Du kan stole på at vi gjør best mulig arbeid for deg.

Bilde av arbeid med toalett - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 980 30 005

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle