Montering av vaskeservant

Vi bytter vaskeservant for deg!

Skal du pusse opp eller bytte ut vaskeservanten? Da er det oss du skal prate med, for å få det beste resultatet!

En ny og flott vask kan gjøre underverker for inntrykket av badet ditt, og servanter kommer i flere former og størrelser, med forskjellige overflater. Noen servanter kommer også med spesielt rengjøringsvennlige overflater, som gjør at du får en overflate hvor all skitten ikke fester seg så lett.

Det kan være lurt å få hjelp fra oss om du ikke er helt sikker på hvordan du gjør det selv. Husk at det til slutt er du som står ansvarlig overfor forsikringsselskapet, om noe skulle gå galt under monteringen. Som godkjent våtromsbedrift har vi ekspertisen som skal til for at du får det beste resultatet.

Det er viktig å velge et materiale som passer inn på badet, og viktig å velge riktige mål. Ta kontakt med oss i Axor VVS, så hjelper vi deg med å montere vaskeservant når du måtte ønske det!

Bilde av rørleggerarbeid på vaskeservant - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 400 88 883

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle