Tjenester

Din lokale rørlegger i Asker og Bærum

Axor VVS er en rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter, hovedsakelig i Sande, Drammen, Lier, Asker, Bærum og omegn.

Vi utfører alt av både små og store oppdrag, og er selvfølgelig en Sentralt Godkjent bedrift. La oss ta jobben for deg!

Bilde av rørlegger i arbeid - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Bad og våtrom

Med vår lange og brede erfaring med bygging av bad og våtrom, hjelper vi deg på veien til drømmebadet!

Varme og energi

Et godt inneklima er alfa og omega. Vi tilbyr installasjon av en rekke energieffektive, økonomiske og miljøvennlige klimaløsninger.

Bilde av røropplegg - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

sanitær

AXOR VVS leverer mange typer tjenester for rehabilitering og nye installasjoner av sanitæranlegg.

Bilde av rørleggertang i arbeid - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Service

For oss er alle serviceoppdrag like viktige, uansett om de er små eller store. Vi skal alltid være din lokale rørlegger, som tar deg på alvor og fikser jobben best mulig!

Erstatning for oljefyr

Fra og med 2020 er ikke oljefyring lenger tillatt. AXOR VVS hjelper deg med å montere alternative og moderne fyringsmetoder, som for eksempel varmepumpe og bergvarme.

Bilde av rørleggerarbeid på vaskeservant - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Rørleggervakt

Med vår rørleggervakt får du rørleggerhjelp 24 timer i døgnet. Ta kontakt med oss med en gang uhellet er ute, så kommer vi og fikser saken!

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 980 30 005

Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle