Erstatning for oljefyr

Axor VVS monterer din varmepumpe!

I 2020 vil det ikke lenger være lov å fyre med gamle oljefyrer. Det blir dermed viktig å finne alternativer til oljefyring. Dette kan du lese mer om på www.oljefri.no.

Vi hjelper deg med å installere varmepumpe, og har lang og bred erfaring på dette feltet. Samtidig tilbyr vi også løsninger innen luft og vann, bergvarme og styringssystemer.

Før vi gir deg et uforpliktende tilbud, kommer vi på befaring, og jobber for å finne den beste løsningen for deg slik at løsningen vi installerer passer dine ønsker og behov.

Bilde av vann som skvulper - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 400 88 883

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle