Åpne tette avløp

Vi åpner dine tette rør!

Alle har opplevd tette rør, og det er kjedelig å plutselig oppleve at vannet ikke renner ned i sluket slik det skal, og brått måtte bruke gummistøvler på badet.

Det er mange årsaker til tette rør og avløp, og særlig kan det skje om man kaster ting i toalettet som ikke hører hjemme der. Blant annet håravfall, Q-tips og mat, som fører til ansamlinger av fett, avleiringer og smuss. Når alt får lov til å samle seg opp over tid, fører dette til at rørene tettes.

Om du har tette rør må røret spyles og stakes opp. Dette krever utstyr som du kanskje ikke har tilgjengelig hjemme, og også kunnskap som en profesjonell aktør som Axor VVS har mye av. Spyling av rør med høytrykk gjør at rørene blir rengjort og åpnet opp samtidig.

Vi i Axor VVS hjelper deg med dette, så du nok engang kan få fri flyt i rørene hjemme.

Bilde av rørlegger i arbeid - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 980 30 005

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle