Montere blandebatteri

La oss bytte blandebatteri for deg!

Årsakene til bytte av blandebatteri kan være mange. Det kan være ødelagt, eller du er kanskje i gang med å pusse opp badet eller kjøkkenet. Blandebatterier kommer også i mange forskjellige former. For eksempel det være praktisk med en berøringsfri løsning som utløser vannstrålen ved hjelp av en bevegelsessensor. Det er mange forskjellige løsninger og alt er til slutt opp til deg, ditt behov og dine ønsker.

Det er mange som monterer blandebatteriet selv, men det kan være en fordel å bruke rørlegger til denne oppgaven. Husk at om du har gjort en feil, og det oppstår vannlekkasje, så kan det føre til problemer med forsikringen.

Ta kontakt med Axor VVS, så hjelper vi deg gjerne med å bytte blandebatteri!

Bilde av rørleggertang i arbeid - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 980 30 005

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle