Montering av oppvaskmaskin og vaskemaskin

Vi monterer dine oppvaskmaskin og vaskemaskin!

Axor VVS sørger for at din oppvaskmaskin eller vaskemaskin er montert korrekt!

Det er flott og enkelt med oppvaskmaskin og vaskemaskin, men det er også fint at de fungerer ordentlig. En vaskemaskin må blant annet monteres på et stabilt under, slik at for eksempel ikke sentrifugeringen gjør at vaskemaskinen «hopper» bortover og ødelegger ting rundt seg.

Både oppvaskmaskin og vaskemaskin må kobles til rørsystemet, og det er der rørleggeren kommer inn i bildet. Om du ikke har et opplegg for dette i hjemmet allerede, må du kontakte Axor VVS slik at vi kan fikse det for deg. Samtidig er det også smart å kontakte oss for montering, selv om du har et klart opplegg, for å sikre at alt går rett for seg. Husk at du selv er ansvarlig for eventuelle lekkasjer og vannskader, om noe ikke monteres riktig.

Axor VVS hjelper deg gjerne med sikker tilkobling og montering av vaskemaskin og oppvaskmaskin hjemme hos deg. Vi er en sentralt godkjent bedrift, og er også spesialister på rør og rørteknikk.

Ta kontakt med oss for korrekt tilkobling av oppvaskmaskin og vaskemaskin!

Bilde av oppvaskmaskin - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.
Logo sentralt godkjent - Axor VVS - Rørlegger Asker, Rørleggervakt Bærum, Tette avløp, Renovering av bad, Nye rør, Varmvansbereder, Blandebatteri, Drammen, Lier.

Ta kontakt med oss - husk at vi har rørleggervakt!

Trenger du akutt rørleggerhjelp? Ring oss på tlf: +47 980 30 005

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle